Voinko kuunnella omaa musiikkia ja esim. Spotifyta?

Kyllä. Sauna2 tilat on vausteltu äänentoistojärjästelmillä, johon pystyt liittämään esimerkiksi, puhelimet, tabletit, tietokoneet mp3-soittimet jne. Tiloissa on tarvittavat liitäntäjohdot (3,5 mm AUX) kts. kuva.

Lisäksi useimmissa Sauna2 tiloissa on 47-60″ -taulutelevisiot

HUOMIO! Sauna2 Punavuoressa on taulutelevisio, mutta valitettavasti kiinteistössä ei ole käytettävissä antenniverkkoa. Sauna2 Tapiolassa ei ole televisiota.

Kaikissa Sauna2 tiloissa on käytettävissä Wifi-verkko veloituksetta. Sauna2 tiloihin on mahdollista vuokrata videotykki. Kysy lisää Sauna2 asiakaspalvelusta.

Lisäkysymyksiä? Lähetä pyyntö

Kommentit

Palvelun toteuttaa Zendesk